Radno vrijeme ureda:  pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
info@petmemo.hr+385 1 5101 635
Prvi Hrvatski krematorij za kućne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
0
0.00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici.

Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. 
Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
0
0.00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici.

Pet Memo

Pet memo tim - Korana, Mirko i Ivan je zajedno još od daleke 2012. I prije osnivanja Pet memo, upoznali smo se i započeli rad na jednom drugom projektu i samo nastavili dalje zajedno kao dobro uhodan i profesionalan tim. S obzirom na to da smo bili prvi krematorij za kućne ljubimce u Hrvatskoj, trebalo nam je jako puno istraživanja i učenja da pokrenemo Pet memo i postavimo ga na noge. 

Pet memo je započeo više kao podrška vlasnicima kućnih ljubimaca, koji do tada nisu imali izbor, nego kao biznis. Često nas klijenti pitaju kako uopće možemo raditi nešto tako emocionalno teško i zahtjevno. I svaki takav upit je potpuno na mjestu, ovo stvarno nije lak posao, i vjerojatno ga ne bi niti mogli raditi da nas ne vodi ta bezuvjetna ljubav prema našim vlastitim ljubimcima (Dee Dee, Judy, Nala, Gita, a u našim mislima još uvijek i Felix kojeg smo izgubili prije par godina). Ta ljubav omogućuje nam da u potpunosti razumijemo osjećaje i situaciju u kojoj se naši klijenti nalaze, i osigurava da vodimo brigu o ostacima njihovih ljubimaca na najdostojanstveniji mogući način. Danas su iza nas tisuće zadovoljnih klijenata a ispred nas cilj da svakom novom klijentu damo istu količinu pažnje i brige kao i onom prvom - Petri, vlasnici male, bijele Ree.
Pet memo d.o.o.  (Član IAOPCC)  Nikole Šubića Zrinskog 16b, 10430 Samobor
Tel: +385 1 5101 635    Email: info@petmemo.hr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram