Radno vrijeme ureda:  pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
info@petmemo.hr+385 1 5101 635
Prvi Hrvatski krematorij za kućne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
0
0.00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici.

Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Subota (ured ne radi, preuzimanje ljubimaca na terenu) 09-14
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. 
Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
0
0.00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici.

Naše usluge

Pet memo pruža čitav niz usluga stvorenih kako bi osigurali zadovoljavanje svih potreba i želja vlasnika kućnih ljubimaca. Neovisno o vrsti ili veličini Vašeg kućnog ljubimca, u mogućnosti smo pružiti Vam identičnu uslugu i razinu kvalitete.

Bez obzira da li se radi o zlatnoj ribici, hrčku, mački, ili psu velike pasmine, učinit ćemo sve da Vam olakšamo gubitak vašeg prijatelja.

Preuzimanje

Bilo da Vas je Vaš ljubimac napustio iznenada u Vašem domu, ili se nalazi u ambulanti Vašeg veterinara, na Vaš poziv, naši će djelatnici osigurati preuzimanje posmrtnih ostataka i prijevoz do našeg krematorija u najkraćem mogućem vremenu. Na širem području Zagreba preuzimanja se vrši unutar 24 sata. Za ostale dijelove Hrvatske, taj period je nesto duži, ovisno o području na kojem se nalazite. Za detaljne informacije kontaktirajte nas na broj +385 1 5101 635 ili putem e-maila.

Individualna kremiranja

Naša usluga individualnog kremiranja osigurava Vam da će Vaš ljubimac biti individualno, zasebno kremiran uz dostojanstvo, pažnju i brigu naših djelatnika. Kroz ovu uslugu Pet memo Vam garantira da će Vam (ukoliko odaberete preuzimanje pepela) biti isporučen pepeo i ostaci upravo Vašeg ljubimca.

Grupno kremiranje

Ova usluga nudi Vam kremiranje Vašeg kućnog ljubimca zajedno sa 2 do 3 druga ljubimca. Nažalost, u okviru ove usluge nismo Vam u mogućnosti isporučiti pepeo. Bez obzira na grupno kremiranje, osiguravamo Vam visoku razinu dostojanstva samog kremiranja, za razliku od tretmana u kafileriji.

Povratak pepela Vašeg ljubimca

Ukoliko ste se odlučili za uslugu individualnog kremiranja, u mogućnosti smo isporučiti Vam pepeo Vašeg ljubimca. Pepeo će Vam biti isporučen u osnovnoj urni koja je uključena u cijenu individualnog kremiranja, a ukoliko želite, na raspolaganju Vam je niz urni koje možete pogledati u našoj galeriji.

 

Kvaliteta u našem radu

U okviru našeg poslovanja i usluga koje pružamo, nastojimo raditi po najvišim standardima struke.
Pet memo je član IAOPCCa, međunarodne udruge krematorija za kućne ljubimce, što osigurava visoku razinu kvalitete u svim aspektima našeg poslovanja, te upotrebu procedura rada koje se koriste u najvećim svjetskim grobljima i krematorijima za kućne ljubimce, sa tradicijom dužom od 50 godina. 
Poslovanjem sukladno strogim procedurama i pravilima, pri individualnim kremiranjima, garantiramo Vam zasebno kremiranje Vašeg ljubimca i visoku razinu dostojanstva, bez obzira radi li se o hrčku ili psu velike pasmine.
Pet memo d.o.o.  (Član IAOPCC)  Nikole Šubića Zrinskog 16b, 10430 Samobor
Tel: +385 1 5101 635    Email: info@petmemo.hr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram