Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Dežurstvo (samo preuzimanja) pon-pet 16-18 i vikend i blagdani 09-13
info@petmemo.hr+385 1 5101 635
Prvi Hrvatski krematorij za kućne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Dežurstvo (samo preuzimanja) pon-pet 16-18 i vikend i blagdani 09-13
Radno vrijeme ureda: pon-pet 09-16 - Dežurstvo (samo preuzimanja) pon-pet 16-18 i vikend i blagdani 09-13
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. 
Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.
Prvi Hrvatski krematorij za kucne ljubimce. Na usluzi vlasnicima ljubimaca od 2013.

Naše usluge

Pet memo pruža čitav niz usluga stvorenih kako bi osigurali zadovoljavanje svih potreba i želja vlasnika kućnih ljubimaca. Neovisno o vrsti ili veličini Vašeg kućnog ljubimca, u mogućnosti smo pružiti Vam identičnu uslugu i razinu kvalitete.

Bez obzira da li se radi o zlatnoj ribici, hrčku, mački, ili psu velike pasmine, učinit ćemo sve da Vam olakšamo gubitak vašeg prijatelja.

Preuzimanje

Bilo da Vas je Vaš ljubimac napustio iznenada u Vašem domu, ili se nalazi u ambulanti Vašeg veterinara, na Vaš poziv, naši će djelatnici osigurati preuzimanje posmrtnih ostataka i prijevoz do našeg krematorija u najkraćem mogućem vremenu. Na širem području Zagreba preuzimanja se vrši unutar 24 sata. Za ostale dijelove Hrvatske, taj period je nesto duži, ovisno o području na kojem se nalazite. Za detaljne informacije kontaktirajte nas na broj +385 1 5101 635 ili putem e-maila.

Individualna kremiranja

Naša usluga individualnog kremiranja osigurava Vam da će Vaš ljubimac biti individualno, zasebno kremiran uz dostojanstvo, pažnju i brigu naših djelatnika. Kroz ovu uslugu Pet memo Vam garantira da će Vam (ukoliko odaberete preuzimanje pepela) biti isporučen pepeo i ostaci upravo Vašeg ljubimca.

Grupno kremiranje

Ova usluga nudi Vam kremiranje Vašeg kućnog ljubimca zajedno sa 2 do 3 druga ljubimca. Nažalost, u okviru ove usluge nismo Vam u mogućnosti isporučiti pepeo. Bez obzira na grupno kremiranje, osiguravamo Vam visoku razinu dostojanstva samog kremiranja, za razliku od tretmana u kafileriji.

Povratak pepela Vašeg ljubimca

Ukoliko ste se odlučili za uslugu individualnog kremiranja, u mogućnosti smo isporučiti Vam pepeo Vašeg ljubimca. Pepeo će Vam biti isporučen u osnovnoj urni koja je uključena u cijenu individualnog kremiranja, a ukoliko želite, na raspolaganju Vam je niz urni koje možete pogledati u našoj galeriji.

Kremiranje u istom danu

Ukoliko iz bilo kojeg razloga želite preuzeti ostatke vašeg ljubimca u istom danu, u mogućnosti smo Vam pružiti i tu vrstu usluge uz dodatnu naknadu. Hitna kremiranja se ne vrše u toku vikenda i tijekom blagdana, a termini mogu varirati s obzirom na popunjenost i obujam posla u tom trenutku, te Vas molimo da nas kontaktirate kako bi mogli potvrditi i dogovoriti detalje.

Kvaliteta u našem radu

U okviru našeg poslovanja i usluga koje pružamo, nastojimo raditi po najvišim standardima struke.
Pet memo je član IAOPCCa, međunarodne udruge krematorija za kućne ljubimce, što osigurava visoku razinu kvalitete u svim aspektima našeg poslovanja, te upotrebu procedura rada koje se koriste u najvećim svjetskim grobljima i krematorijima za kućne ljubimce, sa tradicijom dužom od 50 godina. 
Poslovanjem sukladno strogim procedurama i pravilima, pri individualnim kremiranjima, garantiramo Vam zasebno kremiranje Vašeg ljubimca i visoku razinu dostojanstva, bez obzira radi li se o hrčku ili psu velike pasmine.
Pet memo d.o.o.  (Član IAOPCC)  Nikole Šubića Zrinskog bb, 10430 Samobor
Tel: +385 1 5101 635    Email: info@petmemo.hr
COVID-19 info
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram